Ползите от отслабването.

Темата за отслабването винаги ще е модерна. Въпреки това намирането на мотивация за отслабване е най-големият ви проблем. Теглото е стойност с изключително нестабилна природа и без да преодолеете постоянното си желание да ядете много и каквото искате и да откриете вътрешна мотивация за отслабване, то никога няма да остане постоянно. Каквото и да говорим, идеята за излишните килограми, нарушаващи вашия нормален начин на живот, винаги се проявява като реакция на същите причини. Ние изброяваме най-основните и често срещани.

“Трябва да свалиш малко килограми!” Колко от нас искат да чуят тези думи, особено от нашите близки? За съжаление, невинаги сме заобиколени от най-учтивите хора или тези, които ни желаят само добро. Дори и да сте от онези хора, които никога не са се грижили особено за фигурата си, вие със сигурност все още се интересувате от това, което другите казват за вас, и тази мисъл ще ви преследва, като рано или късно ще ви накара да си мислите “А ако е вярно? “. Оказва се, че много често мнението на другите хора за нас служи като мотивация за намаляване на теглото, от която се нуждаят много жени и се вдъхновяват, за да продължат диетичните си режими и редовните тренировки.

“Не мога да се побера в любимата си рокля!”. Ако нямате проблем с неучтиви приятели или роднини, тогава може би дрехите ви са тези, които ви казват, че сте качили няколко килограма. Ако миналата година всичко ви е ставало перфектно, а сега едва можете да свалите любимата си рокля или изобщо не можете да влезете в нея – тогава вероятно е време да поспрете и да помислите за своята ситуация. Но това важи, ако наистина се интересувате от вашата фигура. Има много жени, които наистина не се интересуват и вероятно са много по-щастливи да се занимават с живота си и да се тревожат за други неща. Така че тази мотивация за отслабване – да се побереш в любимата си рокля, вместо да си купиш нова – също е много важна и обективна.

“Очаквам с нетърпение да направя красиви снимки на плажа!”. Лято, слънце, море … всички искаме да изглеждаме “А +”, така че мъжете да не могат да свалят възхитените си погледи от нашите прекрасни форми и приятелките ни да видят колко добре ни стоят банските ни костюми. Какво друго, ако не и най-добрата мотивация за отслабване? Плажът е едно от местата, където дори най-малките недостатъци се виждат ясно. За да се разхождате по топлия пясък като на подиум, показвайки страхотните си форми, в допълнение към красивия тен, трябва предварително да започнете да се грижите за фигурата си.

“Оставам без дъх всеки път, щом направя няколко стъпки!” Онези от нас, които са “благословени” с чувствени фигури, със сигурност ще ви кажат, че излишните килограми са не само естетически проблем, но и основната причина за различни заболявания: разширени вени, подуване, недостиг на въздух, диабет, сърце и хормонални проблеми (в щитовидната жлеза, панкреаса, яйчниците и т.н.). Здравето е един от най-важните мотиви за отслабване и никой не може да спори с това. Обикновено лекарите казват на хората с наднормено тегло, че най-важното за тях по пътя им към възстановяването е да го намалят. Освобождаването от излишните килограми кара тялото ви да се чувства по-леко, което премахва натиска върху всички органи, включително скелета, и води до драстични промени в здравната ситуация.

“Момиче, може ли да ти взема номера?” Освен темата за здравето, най-важният фактор, влияещ върху мотивацията за намаляване на теглото, е желанието на жените да бъдат по-привлекателни за мъжете. Каквото и да си мислим, за съжаление, по-често жените биват оценявани според външния вид. Не във всички случаи, но в повечето. Още в самото начало мъжете ни оценяват по външния ни вид и едва тогава преминават към опознаването на нашия “богат и дълбок вътрешен свят”. И дори ако кажат, че външността не е важна за тях, тези думи трябва да се приемат с едно наум. Една жена винаги трябва да изглежда красива и желана и това определено е една от най-добрите мотивации за отслабване.

Slim Pectin — прочистване на тялото и ефективно отслабване

Излишното тегло е един от най-глобалните проблеми на човечеството. И младите, както и по-зрелите мъже и жени, се сблъскват с ...
Чети повече
greencoffeepreview

Зелено кафе – най-добрият подход в борбата със затлъстяването

Средствата за отслабване привличат все повече и повече фенове по целия свят, но тяхното безогледно прилагане може да не доведе ...
Чети повече
gojiberries

Годжи бери. Отслабване без никакви диети

Проблемът на много пълни хора е невъзможността да се хранят само със здравословни храни. Години наред диетолозите настояват, че без ...
Чети повече