Beneficiile slăbirii

Subiectul slăbirii va fi mereu la modă. Cu toate acestea, a găsi motivația pentru slăbire e cel mai dificil lucru. Greutatea este o valoare extrem de instabilă în esență și fără depășirea dorinței constante de a mânca foarte mult și orice dorești, precum și fără a găsi motivația interioară pentru a slăbi, nu va rămâne niciodată constantă. Orice ai spune, ideea kilogramelor în plus îți perturbă modul normal de viață, deoarece vine mereu ca o reacție la aceleași motive. Le vom enumera pe cele de bază și cele mai comune, în același timp.

„Ai pus un pic pe tine!” Cine dintre noi ar vrea să audă aceste cuvinte, în special venind de la cei dragi? Din nefericire, nu suntem întotdeauna înconjurați de cei mai politicoși oameni sau cei care ne doresc doar binele. Chiar dacă ești una dintre persoanele cărora nu le-a păsat niciodată prea mult de aspectul lor, cu siguranță îți pasă ce spun ceilalți despre tine și acest gând te va bântui mai devreme sau mai târziu, făcându-te să te gândești: „Dar dacă e adevărat?” Se pare că, foarte des, părerile celorlalți despre noi acționează ca motivație pentru a slăbi, lucru de care au nevoie foarte multe femei și care le inspiră să urmeze regimurile dietetice și antrenamentele regulate.

„Nu mai încap în rochia mea preferată!” Dacă nu ai probleme cu prietenii sau rudele nepoliticoase, atunci probabil hainele îți spun că ai pus câteva kilograme în plus. Dacă anul trecut toate hainele ți se potriveau perfect, iar acum abia poți închide fermoarul la rochia ta preferată sau nu mai intră deloc pe tine – probabil e momentul să-ți faci timp să te gândești la situația ta. Dar asta numai dacă îți pasă într-adevăr de aspectul tău. Există o grămadă de femei cărora nu le pasă cu adevărat și, probabil, sunt mult mai fericite așa, continuându-și viețile și făcându-și griji pentru alte lucruri. Deci, această motivație pentru a slăbi – de a încăpea în rochia preferată, în loc să mergi să cumperi alta nouă – este, de asemenea, foarte importantă și obiectivă.

„Abia aștept să fac câteva poze frumoase pe plajă!” Vară, soare, mare… Toate vrem să arătăm de nota 10 cu steluță, astfel încât bărbații să nu-și poată lua privirea de la formele tale superbe, iar prietenele tale să vadă ce bine arăți în costumul de baie. Ce e asta dacă nu e cea mai bună motivație pentru slăbit? Plaja este unul dintre acele locuri unde chiar și cele mai mici defecte devin foarte vizibile. Pentru a te plimba pe nisipul fierbinte ca pe un podium, a-ți arăta formele superbe, pe lângă un bronz frumos, trebuie să începi să ai grijă de corpul tău în avans.

„Nu mai pot respira de fiecare dată când fac câțiva pași!” – cei care sunt „binecuvântați” cu un corp mai voluptuos îți vor spune, cu siguranță, că acele kilograme în plus nu sunt doar o problemă estetică, ci și cauza de bază a diferitelor boli: varice, inflamații, respirație dificilă, diabet, probleme cardiovasculare și hormonale (la tiroidă, pancreas, ovare etc.) Sănătatea este una dintre cele mai importante motivații pentru slăbit și nimeni nu poate contrazice asta. De obicei, medicii le spun celor care suferă de greutate în exces să cel mai important lucru pentru ei în procesul recuperării este să scape de greutatea în exces. Scăpând de kilogramele suplimentare, corpul tău se va simți mai ușor, ceea ce elimină presiunea de pe toate organele, inclusiv de pe schelet, ducând la schimbări drastice în starea ta de sănătate.

„Domnișoară, îmi dai numărul tău?” Pe lângă subiectul sănătății, cel mai important factor care influențează motivația de a slăbi este dorința femeilor de a fi mai atrăgătoare în ochii bărbaților. Orice ai crede, din păcate, cel mai adesea, femeile sunt judecate după aspectul lor. Nu în toate cazurile, dar în majoritatea. Încă de la început, bărbații ne judecă după aspectul nostru și abia apoi urmează cunoașterea „lumii noastre interioare bogate și profunde.” Și chiar dacă spun că aspectul nu este important pentru ei, aceste cuvinte ar trebui tratate cu un strop de îndoială. O femeie trebuie să arate mereu frumoasă și atrăgătoare, iar aceasta este una dintre cele mai bune motivații pentru a slăbi.

Chocolate slim

Un corp perfect fără eforturi, cu Chocolate Slim

Diete, exerciții fizice, medicamente și chirurgie plastică - sunt multe moduri în care femeile se torturează pentru a scăpa de ...
Read More

Garcinia – a slăbi ușor fără dietă și fără a-ți deteriora sănătatea

Nu știi cum să slăbești rapid de acasă fără antrenamente fizice îndelungate și istovitoare, fără să faci jogging sau fără ...
Read More
gojiberries

Fructele Goji. Slăbire rapidă acasă fără diete

Problema multor persoane robuste e lipsa oportunității de a mânca doar mâncare sănătoasă. Timp de mulți ani, dieteticienii au insistat ...
Read More