Painonpudotuksen hyödyt.

Painonpudotus on aiheena aina trendikäs. Motivaation löytäminen painon pudotukseen on kuitenkin kaikkein suurin haaste. Paino on äärimmäisen vaihtelevaa ja jos et voita jatkuvaa haluasi syödä niin paljon kuin haluat ja mitä haluat, etkä löydä sisäistä motivaatiotasi painon pudotukseen, et saa sitä koskaan pysymään vakiona. Mikä tahansa sanotaankaan, ajatus ylimääräisistä kiloista, jotka häiritsevät tavallista elämääsi, tulee aina reaktiona samoihin syihin. Luetelemme niistä kaikkein yksinkertaisimmat ja yleisemmät.

“Olet kerännyt vähän painoa!”. Kuka meistä haluaa kuulla nämä sanat, erityisesti läheisempiemme suusta? Valitettavasti me emme ole aina kaikkein kohteliaimpien ihmisten ympäröimänä tai sellaisten, jotka toivovat meille vain hyvää. Vaikka olisitkin yksi niistä ihmisistä, jotka eivät ole erityisen kiinnostuneita vartalostaan, varmasti kuitenkin olet kiinnostunut siitä, mitä muut sanovat sinusta, ja tämä ajatus vaivaa sinua ennemmin tai myöhemmin ja saa sinut ajattelemaan “Mitä jos se on totta? “. On käynyt ilmi, että usein muiden ihmisten mielipide meistä on motivaation lähde laihdutuksen aloittamiseen, jota monet naiset kaipaavat ja josta he saavat inspiraation aloittaakseen dietti ruokavalionsa ja säännöllisen urheilun.

“En mahdu suosikki mekkooni!”. Jos sinulla ei ole ongelmia epäkohtelijaiden ystävien tai sukulaisten kanssa, niin se voi olla vaatteesi, jotka kertovat sinulle, jos olet kerännyt pari ylimääräistä kiloa. Jos kaikki sopi täydellisesti viime vuonna, ja nyt pystyt tuskin vetämään lempi mekkosi vetoketjun kiinni tai se ei sovi sinulle ollenkaan – on todennäköisesti aika pysähtyä hetkeksi ja miettiä tilannettasi. Mutta näin vain jos ja todellakin vain jos oikeasti välität vartalostasi. On paljon naisia, jotka eivät todellakaan välitä ja ovat todennäköisesti onnellisempia, elävät elämäänsä ja huolehtivat muista asioista. Joten motivaatio painon pudotukseen – jotta sopisit suosikki mekkoosi, sen sijaan että ostat uuden – on myös erittäin tärkeä ja objektiivinen.

“Odotan innolla, että saan otettua kauniita kuvia rannalla!”. Kesä, aurinko, meri … me kaikki haluamme näyttää “kymppi plussalta”, niin että miehet eivät käännä ihailevia katseitaan pois meidän upeista muodoistamme ja niin, että ystävättäremme näkevät kuinka upeat uimapukumme imartelevat vartaloamme. Mitäpä se olisi, ellei paras syy laihduttamiseen? Ranta on yksi niistä paikoista, joissa pienimmätkin virheet näkyvät selvästi. Jotta voit kävellä läpi lämpimän hiekkarannan, kuten catwalkilla, esitellen upeita muotojasi, sinun pitää kauniin rusketuksen hankkimisen lisäksi aloittaa vartalosi muokkaaminen etukäteen.

“Hengästyn joka kerta, kun otan pari askelta!” Ne meistä, joita ei ole “siunattu” jumalallisilla vartaloilla, kertovat varmasti, että ylimääräiset kilot eivät ole pelkästään esteettinen ongelma vaan myös erilaisten sairauksien perimmäinen syy: suonikohjut, turvotus, hengenahdistus, diabetes, sydän- ja hormonaaliset ongelmat (kilpirauhasessa, haimassa, munasarjoissa jne.). Terveys on yksi painonpudotuksen tärkeimmistä syistä, eikä kukaan voi väittää sitä vastaan. Yleensä lääkärit kertovat niille henkilöille, jotka kärsivät liiallisesta painosta, että heille tärkeintä heidän paranemisekseen olisi laihduttaa pois liiallinen paino. Ylimääräisistä kiloista vapautuminen tekee kehostasi kevyemmän, mikä poistaa painetta kaikista elimistä, mukaan lukien luustosta ja saa aikaan dramaattisia muutoksia terveystilanteessa.

“Tyttö, voinko saada numerosi?” Terveyskysymyksen ohella tärkein painonpudotukseen vaikuttava tekijä on naisten halu herättää miesten kiinnostus. Mitä tahansa ajatelemmekin, valitettavasti kovin usein naisia arvostellaan heidän ulkonäönsä perusteella. Ei kaikissa tapauksissa, mutta useimmiten. Alusta lähtien miehet tuomitsevat meidät ulkonäkömme perusteella ja tutustuvat vasta sen jälkeen “rikkaaseen ja syvään sisäiseen maailmaamme”. Ja vaikka he sanovat, että ulkonäkö ei ole heille tärkeä, nämä sanat tulee jättää omaan arvoonsa. Naisen tulisi aina näyttää kauniilta ja haluttavalta ja se on varmasti yksi parhaista painonpudotuksen motivaattoreista.

Fatkiller kapseleita nopeaan ja tehokkaaseen painonpudotukseen

Naiset painosta ja vartalon muodosta riippumatta - olivatpa he hoikkia tai kurvikkaita - ovat ymmällään saman kysymyksen edessä: miten laihtua ...
Read More